Rákóczi: sok helyzet, két gól és három pont

Győzelmet aratott a Rákóczi Vasas a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság negyedik fordulójában. Tasiék a Dévaványát győzték le 2-1-re.

A telepiek egy hete küzdelmes mérkőzésen az utolsó percben kapott góllal hagytak értékes pontokat Gyulán, de a játék bíztató volt a folytatásra.

Dávid Zsolt edző a mérkőzés előtt arról beszélt, hogy szeretnék már a mérkőzés elején meglepni ellenfelüket és a meccs folyamán kellőképpen kiszolgálni lelkes közönségüket.

A tréner kívánsága csak részben teljesült. A csapat sok helyzetet dolgozott ki, de azok sorra kimaradtak, így meg kellett izzadni a győzelemért. A ványaiak még egyenlíteni tudtak, de a gyorsan jött újabb telepi gólra már nem jött válasz.

Nagy küzdelemben itthon tartotta a három pontot a Rákóczi =klikk a képre) Fotó: Rajki Judit

Nagy küzdelemben itthon tartotta a három pontot a Rákóczi (klikk a képre) Fotó: Rajki Judit

Oh. Rákóczi Vasas – Dévaványai SE     2 – 1       (1 – 0)

Rákóczitelep, 150 néző. Vezette: Lászlai R.(Szeles Á., Bozóki R.)

Rákóczi: Tóth – Németh, Bálint, Boros, Márki (Egry) – Vili, Dudás (Mazán), Sajti (Bozsóki) – Simon, Nyéki, Tasi. Edző: Dávid Zsolt.

Dévaványa: Szász D. – Kálai, Kovács F., Ernyes – Szalai, Somogyi, Marton, Gubucz (Horváth B.), Papp V. – Barna T.,Kovács Gy. (Szabó P.). Játékos-edző: Kovács Gyula.

A gólok története:

A 24. percben Simon beadását Tasi lőtte a hálóba, 1-0.

A 49. percben Barna 20 méteres lövése talált utat a kapuba, 1-1.

Az 50. percben Márki beadása a hosszú oldalon találta helyzetben Borost, a telepi védő nem hibázott, 2-1.

Dávid Zsolt: Óriási mezőnyfölényben játszottunk, rengeteg lehetőséget teremtettünk a vendég kapu előtt, de ezek nagy része kimaradt. Győzelmünk megérdemelt.

A Rákóczi Vasas négy meccs után 2 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel 7 ponttal a 6. helyen áll a tabellán.

A rákóczitelepiek szeptember 9-én Vésztőn lépnek  pályára. A találkozó kezdési ideje: 16.30 óra.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás