OMTK-ULE: magabiztos győzelem Csanádapácán

A negyedik fordulót játszották a hétvégén a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban. Az OMTK-ULE 1913 csapata Csanádapácán vendégszerepelt és háromgólos győzelmet szerzett.

Az orosháziak az elmúlt héten 4:2 arányban legyőzték a Battonyát, a Csanádapáca két győztes mérkőzésen van túl a bajnokságban. Czollner Gábor edző elmondta, hogy szoros mérkőzésre számít és bízik benne, hogy megszerzi a csapat első idegenbeli győzelmét. A szakember kívánsága teljesült.

Csanádapácai EFC–Orosházi MTK-ULE  1913     0 – 3     (0 – 1)

Csanádapáca, 100 néző. Vezette: Kocsondi B. (Görgényi., Kovács Krisztina).

Csanádapáca: Demkó M. – Hrobár, Göcző Cs. (Kakuszi), Juhász, Csende (Mag), Zsuzsa, Csikós (Baukó), Zsadány (Hugyecz), Matyelka, Kovács K., Laduver. Edző: Szikora Pál.

OMTK-ULE: Téglás M. – Szabó N, Futaki, Kovács D., Fejes – Deli (Dobi), Kánya (Horváth M.), Elekes (Szemenyei V.) –  Kasza , Barna M. (Buza), Mucsi (Bogár). Edző: Czollner Gábor.

A gólok története:

A 21. percben Kasza tört be a 16-oson belülre, buktatták, 11-es! A büntetőt Kánya értékesítette, 0-1.

Az 52. percben kapu előtti kavarodásban Elekes volt a legszemfülesebb és közelről a hálóba helyezte a labdát, 0-2.

A 66. percben egy szélről érkező labdát Elekes úgy vett át, hogy egyből helyzetbe hozta magát és kegyetlenül bombázott a hálóba, 0-3.

Czollner Gábor: A mérkőzés túlnyomó részében sikerült az eltervezett játékunkat játszani, így végig mezőnyfölényben futballoztunk. A három gólon kívül mindkét csapat több gólhelyzetet hagyott kihasználatlanul.

Az orosháziak 3 győzelemmel és 1 vereséggel, 9 ponttal a táblázat 2. helyét foglalják el.

Az OMTK-ULE 1913  szeptember 9-én a Mátrai Sándor Stadionban fogadja a Mezőmegyer gárdáját. A mérkőzés kezdési ideje: 15 óra.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás