Egy orosházi srác sikere az X-Faktorban (videó)

Bejött egy hamvas arcú kisgyerek és olyat énekelt, mint az állat – egyszerűen és tömören így foglalta össze Gáspár Laci az X-Faktor egyik mentora, Miszlai Marci produkcióját. Elsöprő sikere volt a válogatón az orosházi fiatalnak.

Szombaton ismét elkezdődött az ország legnézettebb televíziós tehetségkutatója, az X-Faktor, amiben ezúttal egy orosháziért is szoríthatunk. Miszlai Marci már több versenyen részt vett, amelyről már mi is beszámoltunk. Legutóbb az aradi Ezüst Hóvirág Nemzetközi énekversenyt nyerte meg korosztályában, de duettben is az élen végzett. A népszerű műsor készítői is egy hasonló tehetségkutatón figyeltek fel rá.
–  Jelentkeztem a Dunakanyar Hangja énekversenyre amelynek oldalán megosztották, hogy kint lesz az X-Faktor stábja. Majd március 15-én felhívtak az RTL Klubtól, hogy szeretnék-e elmenni a meghallgatásra. Szüleimmel megbeszéltem, és belevágtunk – mesélte az OrosCafénak Marci.

Mint utólag kiderült jól döntöttek, hiszen Freddie Pioneer című számával lenyűgözte a közönséget és, ami még fontosabb, hogy a zsűrit is. A 17 éves ifjú énekestől megtudtuk, nagyon jól érezte magát a színpadon és nagyon örül a lehetőségnek, hogy az egész ország láthatja a televízión keresztül.
– A produkció végén, nagyon izgultam, hogy legyen minimum három igen, de ennek ellenére négy igent kaptam a mentoroktól – mondta boldogan. – Amikor Alex azt mondta, hogy nem tetszett, nem voltam elkeseredve. Láttam az arcán, hogy élvezte a produkciómat — tette hozzá.

Elmondta, hogy rengetegen gratulálnak neki a szeptember 2-i adás óta. Számtalan üzenetet kap, ami jól esik neki, sok erőt ad számára.
– A szüleim, – akik mindig támogatnak – a családtagjaim és az ismerőseim mind büszkék rám – zárta az orosházi tehetség, akiért legközelebb az X-Faktor táborában szoríthatunk pár hét múlva.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás