Polgármesteri köszöntő

Polgármester levelében köszöntötte az orosházi diákokat, pedagógusokat és szülőket az új tanév alkalmából. Dávid Zoltán levelét változtatás nélkül közöljük.

Tisztelt Orosháziak!

Kedves Diákok, Pedagógusok, Szülők!

Csend honolt az iskolákban az elmúlt hetekben, ám pénteken újra megszólalt a csengő, és hivatalosan is elkezdődött a 2017/2018-as tanév – Orosházán többezer diák kezdte meg szeptember elsejével az iskolát.

Kedves diákok! Bízom benne, hogy élményekkel teli nyár áll mögöttetek, és feltöltődve néztek szembe a tanórákkal, leckeírással, dolgozatokkal. Azt kívánom nektek, hogy élvezzétek a tudáshoz vezető utat, és ragadjatok meg minden lehetőséget, mellyel ismereteiteket gazdagíthatjátok. Élvezetes órákat, emlékezetes iskolai élményeket és olyan erős barátságokat kívánok nektek, melyek az iskolai évek után is veletek maradnak.

Külön köszöntöm az elsős kisdiákokat. Tudom, nagy a változás, sok az újdonság, de biztos vagyok abban, hogy néhány nap múlva éppen olyan örömmel indultok majd el reggelente az iskolába, ahogy korábban óvodába jártatok. Vessétek bele magatokat a betűk és számok világába, és leljétek benne örömötöket!

Kedves pedagógusok! Elérkezett az idő, ismét katedrára kell állni, hogy tudásuk legjavát adják tanítványaiknak. Nemes, ám cseppet sem egyszerű a feladat – elismeréssel adózunk mindazoknak, akik elhivatott tanítói gyermekeinknek. Sok erőt, kitartást és türelmet kívánok valamennyiüknek, ne feledjék, mennyire fontos feladatot vállaltak, s mennyire hálásak vagyunk Önöknek mi, szülők.

Kedves szülők! Kívánom, hogy mindig találják meg a megfelelő szavakat, melyekkel átsegíthetik gyermekeiket a kihívásokon, az iskolai élet óhatatlanul adódó megmérettetésein.
Bízom benne, hogy a tanév tartalmas, hasznos lesz, mindannyiunk fejlődését szolgálva.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás