OFKSE: második hely Balmazújvárosban

Újabb előkészületi tornán vett részt élvonalbeli férfi kézilabdacsapatunk, két szoros meccset játszottak a felkészülés hajrájában.

A múlt hét végi hazai rendezésű és ugyancsak második helyet hozó Üveg-Világ Kupa után kedden és szerdán Balmazújvárosban vendégszerepelt az Orosházi FKSE-LINAMAR NB I-es férfi kézilabdacsapata. Az 5. Kőnig Kupán a hazaiak és a mieink mellett a Nyíregyháza és az algériai első ligás Pétroliers vívott izgalmas találkozókat.

Buday Dániel legénysége kedd este 27-26-ra győzte le a 28-szoros algériai bajnok GS Pétroliers-t, míg a másik ágon a balmazújvárosiak 25-21-re múlták felül a Nyíregyházát – írja az orosházi klub honlapján. A döntőben a sérülések miatt több játékosát is nélkülöző Orosháza szoros meccset játszott, a nagyobb szerephez jutó fiatalok végül egy gólos vereséget szenvedtek, és a második helyen végeztek: Balmazújvárosi KK – Orosházi FKSE-LINAMAR 25 – 24 (13 – 11).

További részletek a balmazújvárosi tornáról ide kattintva, a klub honlapján.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás