- hirdetés -

Bizonyára sokan vannak olvasóink között, akik szeretnek főzni, vagy legalábbis enni. Nekik kedvezünk azzal, hogy minden héten pénteken új receptekkel és új orosházi helyszínekkel jelentkezünk az Oroscafén, a Főzzük körbe Orosházát című sorozatunkkal.

A sorozatunk 11. részében a város legismertebb cukrászával, Ficsor Zoltánnal készítettük el Orosháza tortáját.

 

Tizedik részéhez érkezett gasztronómiai sorozatunk, ezúttal az orosházi Egységes Szociális Központ, Platán Idősek Otthonában készültek a finom ételek.

 

Sorozatunk legújabb részében az Orosházi Kórház konyhájában főztünk. Ambrus György mesterszakács segítségére ezúttal Hegedűs Csaba az egészségügyi intézmény szakácsa volt.

 

A nyolcadik részben az Alföld Gyöngye Hotelben készítette el a finom fogásokat Bálint Szabolcs szakács-mesterjelölt és Ambrus György mesterszakács.

 

A hetedik részben ismét a Merian Foods Kft. hűtőházában főznek finom ételeket. Ezúttal is Vági Zoltánné technológiai vezető és Ambrus György mesterszakács készíti az ínyenc falatokat.

A hatodik résznek a Merian Foods Kft. adott otthont. Vági Zoltánné technológiai vezető és Ambrus György mesterszakács készített egyebek között libamájhoz illő fogásokat.

Sorozatunk ötödik részében a gyopárosi Élmény étterem szakácsával, Bata Róberttel, és  Ambrus György mesterszakáccsal főztünk.

Sorozatunk negyedik részében a Hotel Corvus Aqua mesterszakácsával, Bucskó Tamással fogasfilét is készítettünk.

A harmadik részben egy orosházi kötődésű színész, Pribelszki Norbert készíti el kedvenc ételét. Kellemes időtöltést, jó főzést és az elkészített receptekhez jó étvágyat kívánunk!

Sorozatunk második részében Szilaj Izabella, orosházi mentőtiszt kedvenc receptjét mutatjuk be. Kellemes időtöltést, jó főzést és az elkészített receptekhez jó étvágyat kívánunk!

 

Az első részében Homonnai Luca, világbajnoki ezüstérmes kajakos kedvenc receptjét mutatjuk be. Kellemes időtöltést, jó főzést és az elkészített receptekhez jó étvágyat kívánunk!

Amennyiben Ön is szívesen szerepelne műsorunkban és megosztaná kedvenc receptjét az olvasókkal, kérjük küldje be a  titkarsag@oroscafe.hu e-mail-címre, vagy postán a Petőfi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. 5900 Orosháza, Kossuth L. utca 3. szám alá.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.