- hirdetés -

A 4. fordulóra kerül sor a megyei I. és II. osztályú labdarúgó bajnokságban. A Rákóczi hazai környezetben fogadja a Dévaványát, az OMTK-ULE 1913 Csanádapácán lép pályára szombaton.

Ismét a bajnoki pontokért mérkőznek csapataink a különböző szintű labdarúgó bajnokságokban.

Oh. Rákóczi Vasas SE – Dévaványai SE (Rákóczitelep, szombat, 16.30 óra)

A telepiek egy hete küzdelmes mérkőzésen az utolsó percben kapott góllal hagytak értékes pontokat Gyulán. A Dévaványa elleni  mérkőzésen lesz törleszteni valója Tasiéknak, ugyanis néhány hete a ványaiak ütötték el a továbbjutástól a Magyar Kupában a Rákóczit.

A vendégek a bajnokságban nem „villognak”, 3 mérkőzés után pont nélkül állnak a 11. helyen. A Rákóczi 50 százalékos teljesítménnyel, 4 ponttal a 7. helyet foglalja el a tabellán.

– Az idegenbeli mérkőzéseken mélyen védekezve kontrából szerettünk volna  eredményesek lenni, ezzel szemben a szombati mérkőzésen támadólag kívánunk fellépni. Nyomás alatt szeretnénk tartani az ellenfél csapatát és bízok benne, hogy már a mérkőzés elején eredményesek tudunk lenni. Szeretnénk kiszolgálni lelkes hazai közönségünket –avatott be a kulisszatitkokba Dávid Zsolt edző.

Ismét hazai pályán lép pályára a Rákóczi (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Ismét hazai pályán lép pályára a Rákóczi (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Bozsóki Dániel középpályás szintén bizakodva várja a szombati találkozót: – Mindenképp hazai győzelmet várok a találkozótól, remélem ehhez jó játék és sok gól fog párosulni.

A várható kezdőcsapat: Tóth – Németh, Bálint, Boros, Márki – Vili, Dudás, Sajti – Simon, Nyéki, Tasi. Cserék: Lipcsei, Lunczner, Mazán, Bozsóki, Egri, Ludányi.

A találkozó szeptember 2-án, 16.30 órakor kezdődik Rákóczitelepen. A mérkőzés játékvezetője: Lászlai Róbert (Szeles Á., Bozóki R.)

Csanádapácai EFC – OMTK-ULE 1913 (Csanádapáca, szombat, 17 óra)

Az OMTK-ULE 1913 az elmúlt mérkőzésen 4-2-re legyőzte a Battonyát és a táblázat 3. helyén áll. A vendéglátók eddigi két mérkőzésüket megnyerve a 4. helyet foglalják el a tabellán.

Mucsi remekül játszott, gólpasszal és góllal is hozzájárult a győzelemhez (Fotó: Rosta Tibor)
Mucsi (7) remekül játszott, gólpasszal és góllal is hozzájárult a múlt heti győzelemhez (Fotó: Rosta Tibor)

– Szoros mérkőzésre számítok, de bízom benne, hogy megszerezzük az első idegenbeli pontjainkat. Vannak hiányzóink és sérültjeink, de ennek ellenére stabil egységet alkotunk és mindenféleképpen győztes mentalitással lépünk pályára – nyilatkozta két nappal a találkozó előtt Czollner Gábor edző.

A várható kezdő csapat: Téglás M. – Szabó N, Futaki, Kovács D, Fejes –  Deli, Kánya, Elekes –  Kasza , Barna M., Mucsi.

Sérült/Hiányzó: Marunák, Debreceni, Harmati, Lövei, Sindel. Eltiltott: nincs.

A mérkőzés szeptember 2-án, 17 órakor kezdődik Csanádapácán. Játékvezető: Kocsondi Bálint (Csukás B., Kovács Krisztina)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.