Orosházi testvérpár a Wellhello legújabb klipjében

Az orosházi Takács Andrea és Noémi is szerepel az ország jelenleg egyik legsikeresebb zenekara, a Wellhello friss videoklipjében. Andival a forgatásról és a zenekarról is beszélgettünk. 

– Hogy sikerült bekerülnötök a klipbe?

– Már 6 éve vagyunk tagjai a Magyar Légtornász Egyesületnek és 4 éve edzőnk, Vincze Tünde jóvoltából rendszeresen járunk fellépni különböző helyekre, egy ilyen alkalommal figyeltek fel ránk.

– Ahogy látom, szereted csinálni, amit csinálsz. Mennyire élted meg kihívásként ezt a forgatást?

– Mind a ketten nagyon szeretjük ezt csinálni. Nekünk a hobbink a munkánk. Ami inkább kihívás volt a forgatás során az az, hogy sokszor vettek fel minket, és nekünk minden elemet, trükköt ugyanúgy kellett megcsinálnunk, mint a legelső felvételkor, hiába fájt vagy éppen görcsölt a lábunk. De már az nagy segítség volt, hogy ketten vehettünk részt a forgatáson.

A Takács lányok az Üveg-Világ Kupán is megmutatták mit tudnak (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A Takács lányok az Üveg-Világ Kupán is megmutatták mit tudnak (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

–Milyen hangulatban telt a forgatás?

– Nagyon jó hangulatban telt az a nap. Mindenki nagyon közvetlen és aranyos volt. Egyből befogadtak minket a csapatba.

– Sikerült összebarátkozni a zenekarral? Milyenek a zenésszek?

– Nagyon jó fejek. Nem volt sok időnk, mivel folyamatosan forgattak. Csak a szünetekben tudtunk velük pár szót váltani.

Jó hangulatú volt a forgatás (Fotó: Wellhelo)

Jó hangulatú volt a forgatás (Fotó: Wellhelo)

– Milyen volt a fogadtatás Orosházán? Hogy reagált a környezeted arra, hogy a WELLHELLO-val dolgozhattatok együtt?

– A tanítványaink nagyon örültek neki. Nagyon várták, hogy kijöjjön a Régi Szőke és megnézhessék. Szüleink pedig nagyon büszkék voltak ránk, mikor mondtuk nekik, hogy kivel fogunk forgatni.

– Történt-e esetleg valami vicces vagy különleges eset, amit szívesen megosztanál velünk?

– A zenekarból páran ki is próbálták a karikát, amin dolgoztunk. Felültettük a dobost a karikára, kisebb-nagyobb sikerrel. Az vicces volt.

Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara tavaly novemberben Orosházán járt, ugyanis itt mutatták be először az országban a #Sohavégetnemérős című zenés játékfilmet. Itt volt Fluor és Diaz, mi pedig interjúra kértük a Wellhello két tagját, miután kiállták a rajongók rohamát. Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás