Rákóczi: egy pont Gyuláról

A 3. fordulót játszották a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A Rákóczi Vasas rendhagyó időpontban, szombaton délelőtt 10 órakor lépett pályára a Várfürdő-Gyulai TFC otthonában.

A Rákóczi a Bcs. Előre elleni fiaskó után bravúros győzelmet aratott Kondoroson. A gyulaiak számára nem úgy indult a szezon, ahogy eltervezték. A Szarvas és a Bcs. Előre ellen egyaránt vereséget szenvedtek, a Rákóczi ellen szerettek volna javítani.

A bravúros kondorosi  győzelem után bizakodva várta a Rákóczi a fürdővárosi mérkőzést.
– A Kondoroson mutatott fegyelmezett játékkal újabb győzelemre kell játszani és akkor sikerül kijavítani az első fordulóbeli hazai vereséget – vélekedett a találkozó előtt Polyák László szakmai vezető.

A telepiek 75 percen át győzelemre álltak, végül az utolsó percben kapott gól fosztotta meg a csapatot az újabb idegenbeli bravúrtól.

Várfürdő-Gyulai TFC – Rákóczi Vasas SE    1 – 1         ( 0 – 1 )

Gyula, id. Christián László Városi Sporttelep. 100 néző. Vezette: Zahorán J. (Sándor I., Kovács Krisztina)

Gyula: Démusz – Bogár, Czirok, Nagy S., Kukla – Bozsó, Fülöp (Konyecsni), Bozó (Repisky) – Jimoh, Kormány, Tövisháti(Kovács I.). Edző: Démusz Zsolt.

Rákóczi: Tóth K. – Boros, Németh, Ludányi, Márki (Dudás P.)– Vili (Bozsóki), Bálint – Mazán (Sajti), Simon R. Nyéki – Tasi. Edző: Dávid Zsolt.

Simon Róbert találatával a 15. percben vezetést szerzett a Rákóczi. A második félidőben többet birtokolta a labdát a hazai csapat, ennek ellenére már-már úgy tűnt, hogy a telepiek győzelemmel távoznak a fürdővárosból, amikor a 90. percben Bogár góljával egyenlített a Várfürdő-Gyulai TFC.

Dávid Zsolt: – Gyenge színvonalú mérkőzésen igazságos döntetlen született  annak ellenére, hogy az utolsó percig győzelemre álltunk.

A Rákóczi Vasas szeptember 2-án hazai környezetben fogadja a Dévaványa csapatát. A találkozó kezdési ideje: 16.30 óra.


Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás