Hálás beteg segít a kórházon

Hamarosan akár mesét is nézhetnek a fül-orr-gége osztályon gyógyuló gyerekek, miután a kórház egy korábbi betege az osztálynak adományozott két televíziót, két DVD lejátszót és több mint 20 mese DVD lemezt – közölte hivatalos Facebook-oldalán az Orosházi Kórház.

A névtelenséget kérő adományozó egy levelet is küldött az ajándékok mellé, amelyben ezt írta: „Köszönetet szeretnék nyilvánítani a közelmúltban a kórház Fül-Orr-Gégeszeti Osztályán töltött pár napom alatt, a nővérkék – de kiemelkedően Kovácsné Tóth Hajni kisasszony – által tanúsított, munkahelyi kötelességből elvárható hozzáállást messze felülmúló emberségéért, kedvességéért és törődéséért. Elkötelezettsége a betegek iránt példaértékű lehet minden egészségügyi dolgozó számára, beosztástól függetlenül.”

Hamarosan akár mesét is nézhetnek a fül-orr-gége osztályon gyógyuló gyerekek (Fotó: Melega Krisztián/Orosházi Kórház)

Hamarosan akár mesét is nézhetnek a fül-orr-gége osztályon gyógyuló gyerekek (Fotó: Melega Krisztián/Orosházi Kórház)

Az adomány az Orosházi Kórház Fül-Orr-Gégeszeti Osztályának két gyerekszobájába kerül.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás