- hirdetés -

Békéscsabán díjazták az orosházi sportolót, akire komoly megmérettetések várnak a következő hónapokban.

Éves közgyűlését tartotta a napokban a Békés Megyei Sportszövetségek Érdekszövetségi Egyesülete Békéscsabán. A mintegy 30 sportág megyei szövetségét összefogó és munkáját segítő egyesület értékelte a 2016-os év eredményeit, és elismeréseket is átadott.

Az elmúlt év teljesítménye alapján, többek közt profi világbajnoki címe eredményeként az egyik díjazott az Orosházi Kyokushin Karate Szabadidő Kör Egyesület kiválósága, ifj. Zsiga Zsolt, akinek mindig is az élete része volt a kyokushin karate.

Komoly megmérettetések várnak ifj. Zsiga Zsoltra (Fotó: Rosta Tibor)
Komoly megmérettetések várnak ifj. Zsiga Zsoltra (Fotó: Rosta Tibor)

– Nagyon örültem a díjnak, amit Marik Lászlóné elnöktől vehettem át. Mindig jó érzés, amikor elismerik azt a munkát, amit a sportba, a versenyzésbe fektettek. A legfontosabb természetesen a kitartó munka, ezekben a hetekben is, hiszen a következő időszak komoly megmérettetéseket hoz, igyekszek a maximumot nyújtani – emeli ki elismerése kapcsán ifj. Zsiga Zsolt.

Ahogy korábban az OrosCafénak is nyilatkozott a Hét emberének is megválasztott sportoló, erőt, fegyelmet, kitartást ad számára a sportág, nemcsak a teremben, a versenyeken, hanem a mindennapokban is. Ennek szellemében dolgozik tovább, a legközelebbi versenye a londoni Európa Kupa lesz. A 25 ország részvételével zajló szeptember 23-i viadalon Orosházáról három válogatott versenyző indul, ifj. Zsiga Zsolt mellett Kotuly Zoltán és Rábai Gábor.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.