Városi foci: meglepetés a nyitányon

Elkezdődtek a városi kispályás labdarúgó bajnokság 2017/2018. évi küzdelmei. Az első fordulóban máris meglepetés született, a címvédő Geli’s vereséget szenvedett a Liget SC csapatától.

A 2017/2018. évi szezonra 18 alakulat nevezett. Az elmúlt évi kiíráshoz viszonyítva két csapat nem adta be nevezését: a Guardian FC és a Spárta FC, viszont három új gárda jelezte részvételi szándékát: a Montana, a Hungária és az El -Toro FC.

Cseh Krisztián szervezőtől megtudtuk, hogy a bajnokság lebonyolítása hasonlóképpen zajlik, mint tavaly. Oda-vissza alapon mérkőznek a csapatok, majd alsó- és felsőházra válik szét a mezőny. Az idén – mivel páros számú csapat adta le nevezését – nem lesz „szabadnapos” gárda. Új szabály, hogy csapatonként két igazolt ifjúsági labdarúgó szerepelhet egy-egy mérkőzésen.

Az első fordulóban mindjárt egy vaskos meglepetés született. Az idén 30 éves Liget SC-Orosnetwork legyőzte a bajnoki cím védőjét, a Geli’s-t. A Kárai-Exclusive tizenhétszer zörgette meg a Boca Juniors hálóját. A fordulóból a Makk7 – Linamar FC és a Barátság-Orosfarm SC – Hungária mérkőzéseket később rendezik meg.

Az első forduló eredményei:

Boca Juniors – Kárai Exclusive   1-17

AKG Zrt. – Gringo Burger FC    3-5

OROS-Linamar – Szkaliczki és Társai Kft.   5-2

El-Toro FC – KAZSZER FC  2-3

Montana – Telepi Ászok   3-4

Aranyodi A.B. Otthon 2 – Guardian DSK FC  7-0

Geli’s – Liget SC-Orosnetwork   1-3

A bajnokság állása:

20170821_kispalyasAz OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás