Látogatás a nyugdíjasházban

A Töhötöm utcai Nyugdíjasházban járt szombaton Dávid Zoltán polgármester, és Zalai Mihály, a Békés Megyei Közgyűlés elnöke.

A polgármester közösségi oldalán azt írta, hogy ezen a napon hagyományosan a 80 év felettieket köszöntik és megvendégelik az egyesület tagjai, akik saját műsorral is kedveskedtek. A mostani rendezvényen Vida Péter, az orosházi kötődésű színész volt a meglepetésvendég.

Jó hangulatban telt a szombat a Töhötöm utcán (klikk a képre) Fotó: Rajki Judit

Jó hangulatban telt a szombat a Töhötöm utcán (klikk a képre) Fotó: Rajki Judit

Ez az a korosztály, akiknek köszönhetően ma a megye ipari fellegváraként emlegetik a várost – fogalmazott a rendezvényen a megyei közgyűlés elnöke.

Dávid Zoltán pedig arról biztosította a jelenlévőket, hogy továbbra is számíthatnak az önkormányzat támogatására. A polgármester és Zalai Mihály virágcsokorral köszöntötte a 93 éves Konczos Józsefnét és Cseh Istvánnét, később pedig Cseh Istvánné gobelin kiállítását is megtekintették. A Szent István napi kenyeret a pedig a három legidősebb tag szegte meg.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás