- hirdetés -

Hétvégén újra TFA, azaz ismét Orosházán versenyeznek a legerősebb tűzoltók. A rendezvényen a kormányablak is várja ügyeleit rendhagyó módon, egy buszban.

Az Orosházi Járási Hivatal Kormányablak Osztálya augusztus 25-én a TFA rendezvényen, a Miniszterelnökség által biztosított kormányablak buszban is jelen lesz a főtéren.

A rendhagyó helyszínen két kormányablak ügyintéző fogadja az érdeklődőket, jellemzően okmányirodai ügyekben (pl.: e-személyi, vezetői engedély és ügyfélkapu regisztráció intézése), állnak az ügyfelek rendelkezésére – tudtuk meg dr. Kovács Győzőtől járási hivatalvezető-helyettes, kormányablak osztályvezetőjétől.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület, és az Őrizd a Lángot Alapítvány közös szervezésében az eddigieknél nagyobb rendezvénnyel készülnek. A héten éppen emiatt már szerdától lezárásokra kell számítani a belvárosban.

A rangos eseményen hat ország – Ausztria, Szlovákia, Lengyelország, Németország, Románia és Magyarország – mintegy kétszáz tűzoltója vesz részt. Négy orosháziért szoríthatunk: Ambrus József és Németh László már rutinosnak számítanak, de két újoncért is izgulhatunk majd Polónyi Csaba és Váczi István személyében.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.