Rákóczi: bravúros győzelem Kondoroson

Kondoroson kezdte meg a pontgyűjtést a Rákóczi az idei bajnokságban. A csapat lelkes játékkal feledtette az elmúlt hét sikertelen mérkőzéseit.

Két sikertelen mérkőzésen van túl a Rákóczi. A bajnokság 1. fordulójában 5:3 arányban vereséget szenvedtek hazai környezetben a Bcs. Előre II. csapatától, majd a hétközi Magyar Kupa meccsen büntetőrúgások után estek ki a kupából a Dévaványa ellen. A bajnokság 2. fordulójában egy roppant nehéz ellenfél otthonában kellett talpra állni Dávid Zsolt tanítványainak.

– Csalódás volt számunkra az első bajnoki és a kupamérkőzés, ezért mindent meg fogunk tenni, hogy bebizonyítsuk, hogy többre vagyunk képesek– nyilatkozta kérdésünkre a mérkőzés előtt Dávid Zsolt edző.

A tréner minden kívánsága így teljesüljön, a csapat kitette a szívét a pályára és óriási bravúrt végrehajtva elhozta a három pontot Kondorosról.

Kondoros –  Oh. Rákóczi Vasas 1 – 3 ( 1 – 2 )

Kondoros, 220 néző. Vezette: Barta T. (Czirok T., Krajcsovicz Zs.)

Kondoros: Szólik – Rafaj (Hanyecz), Farkas F., Borgulya, Vajgely – Harangozó, Murvai, Kajtár (Péli), Lakatos – Okos, Farkas J. Edző: Janis János.

Rákóczi Vasas: Tóth K. – Boros, Németh, Ludányi, Sajti – Vili (Bozsóki), Bálint – Mazán, Simon R. (Dudás), Nyéki – Tasi. Edző: Dávid Zsolt.

Simon Robi 28. percben szerzett góljával szerzett vezetést a Rákóczi, amit a 41. percben a Kondoros Okos révén kiegyenlített.  A félidőre mégis orosházi előnnyel vonultak a csapatok, mivel Nyéki góljával a telepiek újra vezetést szereztek. Németh Gáborék taktikus  játékkal lassították a hazaiak elkeseredett rohamait, míg a mérkőzés derekán, a 85.percben  Nyéki 11-es gólja végképp  eldöntötte a három pont sorsát.

Dávid Zsolt: Taktikánk tökéletesen bevált, mélyen visszahúzódva játszottunk, majd labdaszerzés után gyors kontrákkal építkeztünk. A hazaiak többet birtokolták a labdát, de a támadásaik rendre megakadtak a védelmünkön vagy Tóth kapuson. A utolsó 15 percben több lehetőségünk volt, de ezek kimaradtak. Nagy akarattal, maximális taktikai fegyelemmel, több jó egyéni teljesítménnyel megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok minden futballistámnak!

A Rákóczi Vasas a 3. fordulóban augusztus 26-án, szombaton a Várfürdő-Gyulai TFC vendégeként lép pályára. A találkozó kezdési ideje: 10 óra.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás