Assista – A megbízható, gyors segítség

Olyan bébiszittert keres, akire nyugodt szívvel rábízhatja gyermekét? Lelkiismeretes, korrekt takarítóra lenne szüksége, hogy ragyogjon az otthona? Akkor Önnek találták ki az Assista alkalmazást, mely bébiszittereket és takarítókat közvetít ki. Az új rendszerhez szolgáltatóként is csatlakozhat, találjon új ügyfeleket gyorsan, egyszerűen. Egy próbát mindenképp megér. (x)

Az édesanyák számára a legnagyobb kincs a gyermekük, és amiből a legkevesebb van, az az idejük. Ha nincs egy házitündér nagyi a családban, a kisgyermekek gondozása és a ház körüli teendők szinte 24 órás elfoglaltságot jelentenek. Két vállalkozó kedvű fiatal most átnyújtja a megoldást, mely ráadásul egyszerűen használható, és megbízható, gyors segítséget hoz a rohanó mindennapokba.

– Pedagógus családból származom, úgyhogy egész életemben azt hallottam, hogy mi a helyzet a gyermekekkel. Párom, Rebeka pedig edzőként nagyon sok kicsivel foglalkozik, és nap, mint nap szembesült azzal a problémával, hogy nem találnak az anyukák megbízható bébiszittert – adja meg Németh László azt a helyzetet, ami végül az új alkalmazás ötletét hozta. Később rájöttek arra is, nem orosházi, helyi problémáról van szó, országszerte hasonló a kép, így elindultak a megvalósítás útján.

A kisgyermekeseknek hasznos lesz az új, megbízható és gyors szolgáltatás (Fotó: Rajki Judit)

A kisgyermekeseknek hasznos lesz az új, megbízható és gyors szolgáltatás (Fotó: Rajki Judit)

– Ma már szinte mindenkinek van okostelefonja, felgyorsult a világ, amivel lépést kell tartani, főként, ha új dolgokban gondolkodsz. Így az applikáció mellett döntöttünk, majd egy fővárosi céggel közösen meg is valósítottuk. Folyamatos fejlesztés alatt áll a program, mert szeretnénk véleményeket, javaslatokat kapni majd a felhasználóktól a működés tekintetében, hiszen ez a program értük van – sorolja a legfőbbeket a rövidesen induló szolgáltatásról Csiki Rebeka.

A legfőbb cél pedig egy olyan felületet nyújtani, ahol minden megbízható és jól dolgozó bébiszittert, illetve takarítót megtalálhatunk, legyen szó Orosházáról, Veszprémről, Budapestről, vagy az ország bármely pontjáról. A tulajdonos ötletgazdák a visszajelzéseket figyelembe véve gyors, korrekt szolgáltatást nyújtanak, akár egyszeri alkalomról vagy rendszeres felhasználásról van szó, hiszen az Assista az anyukák apró segédje.

Hogyan lehet szolgáltató? – www.assista-app.com

A „Dolgozz velünk” résznél ingyenesen beléphet az Assista szolgáltatói közé. Nincs havidíj és nincs regisztrációs díj! A program csak abban az esetben kér csekély (9) százalékot, ha valóban történt munkavégzés a rendszer segítségével. Szabadon adhatja meg, milyen összegért vállal gyerekfelügyeletet, vagy takarítást. Mindenképp érdemes a programon keresztül dolgozni, hiszen a véleményezés rendszerében referenciát nyújtanak a felhasználók. A későbbi tervek közt szerepel, hogy a szolgáltatók beállíthatják azt is, mely órákban érnek rá, így a felhasználók csak a szabad szolgáltatókat látják majd, megkönnyítve a keresést az országos Assista rendszerben.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás