- hirdetés -

Az idei „Év fürdője” szavazás lassan a végéhez közeledik és Orosháza-Gyopárosfürdő kategóriájában már a legjobb ötben tiszteleg. Még két hétig lehet szavazni, amire most nagy szüksége van a fürdőnek.

Ahhoz, hogy „Az Év Feltörekvő Fürdője” kategóriában az így is nagyon megtisztelő első öt helyezett közül az első három hely valamelyikére léphessen, szükség van a szavazatokra.
– Tavaly az “Év Feltörekvő Fürdője” kategóriában negyedik helyet értük el, idén a dobogó a cél csapatunk számára és bekerülni a legjobbak közé. Hálásak vagyunk azoknak, akik közreműködnek célunk elérésében. Köszönünk minden eddigi voksot, a hátra lévő időben is számítunk a szavazók segítségére – fogalmazott Kiss László, a Jövő Építők TDM elnöke.

Szavazzunk Gyopárosfürdőre (Fotó: Rosta Tibor)
Szavazzunk Gyopárosfürdőre (Fotó: Rosta Tibor)

Természetesen idén sem maradhat el a nyereményeső, hiszen az azevfurdoje.hu honlapon szavazók között ajándékcsomagokat, utalványokat, fürdőbelépőket, valamint értékes wellness-hétvégéket sorsolnak ki. Ha kedve támadt játszani és szavazatával megtisztelné Gyopárosfürdőt, akkor kattintson erre a linkre! A szavazatokat augusztus 31-ig lehet leadni.

Az Orosháza – Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő „Az Év Feltörekvő Fürdője” kategóriában az augusztus 16-ai állás alapján a Demjéni Termál Völggyel, a pápai Várkertfürdő Gyógy- és Termálfürdővel, a tamási Thermal Spával , illetve a bogácsi Thermálfürdővel verseng az első helyért. Bővebb információkat ide kattintva érhet el.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.