- hirdetés -

A Világjátékok után pihenéssel tölti szabadidejét Károlyi Csilla, az Eötvös DPSE kiváló búvárúszója, de figyel a részletekre.

Mint köztudott, sikeresen szerepelt Károlyi Csilla a wroclawi Világjátékokon. Az orosházi búvárúszó 200 m felszíni úszásban és a 4×100 m váltóval egyaránt a 4. helyet szerezte meg.

A napokban többen a Sziget Fesztiválon vélték felismerni.
– A múlt pénteken valóban kint voltam a Szigeten, mivel a Nemzeti Versenysport Szövetség meghívásának tettem eleget. A Világjátékokon kiemelkedően szereplő sportolókat várták a standjukhoz. A szépszámú érdeklődőnek a búvárúszásról beszéltem. A nap folyamán lehetőségem volt végig járni a Szigetet és egyes programokba is bepillantást nyertem. Sőt, még strandröplabdázni is beálltam, amit nagyon élveztem. A nap végén Kasabian koncertjét hallgattam, zenéjüket igazán kedvelem – osztotta meg fesztiváli élményeit Károlyi Csilla.

Munka és pihenés egyensúlyban (Forrás: Facebook)
Munka és pihenés egyensúlyban (Forrás: Facebook)

A sportoló elmondta még, hogy leginkább pihenéssel tölti az idejét, de figyel rá, hogy a pihenés is aktívan teljen. Pár napot Agárdon töltött, ahol az úszás sem maradt ki a programból és örömmel újságolta, hogy körbe kerékpározta a Velencei-tavat.

Csilla számára még néhány nap és kezdődik a munka, pedagógusként és sportolóként egyaránt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.