- hirdetés -

Összefognak az orosházi tenisz klubok – első alkalommal megrendezik az Orosházi Teniszfesztivált. Három napon át, több korcsoportban ragadnak ütőt a versenyzők.

Az együttműködés az Orosházi Városi Tenisz Klub és a KAZSZER Tenisz Klub között már nem újkeletű, hiszen a tavaly már rendeztek közösen egy nagyszabású bált, dr. Nagy László védnöksége alatt.
– Lényegében a bálból befolyt összegből rendezzük meg az I. Orosházi Teniszfesztivált. Nincs nevezési díj, emellett a pályákat és a labdákat is a két klub biztosítja teljesen ingyen és szombaton egy közös vacsorával is készülünk– mondta el Németh István az OVTK elnöke.

Kortól és nemtől függetlenül mindenki várnak az I. Orosházi Teniszfesztiválra (Illusztráció: Rajki Judit)
Kortól és nemtől függetlenül mindenki várnak az I. Orosházi Teniszfesztiválra (Illusztráció: Rajki Judit)

Megtudtuk, hogy mindkét nem számára három korcsoportban, egyéni-, (-20 év, -45 év, +45 év) és páros versenyeket (-110 év és +110 év) is rendeznek augusztus 11-től 13-ig.
– Helyszíni nevezés van, előzetesen körülbelül 40-50 teniszezőt várunk. Pénteken kezdik a fiatalok, majd szombaton már mindkét klub pályáján zajlanak a mérkőzések – tájékoztatott az elnök, aki hozzátette, hogy mindenkit várnak kortól és nemtől függetlenül.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.