Ülésezett a Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Beszámolók és romabál – két napirendi pontot tárgyalt a Roma Nemzetiségi Önkormányzat (RNÖ) a nemrégiben megtartott soros testületi ülésén.

A Roma Nemzetiségi Önkormányzat soros ülésén beszámoló hangzott el az elmúlt időszak eseményeiről. Simondán Gusztáv, elnök elmondta, hogy június 24-én a a Zombai Roma Nemzetiségi Önkormányzat meghívására a „Zombai Falunapok” eseményen vettek részt. A programok között szerepeltek sor- és váltóversenyek, plakátkészítő verseny, főzőverseny és különböző kultúrális események. Megtudtuk, hogy a találkozó a két önkormányzat közötti kapcsolat erősítését és ápolását szolgálta.
A szerkesztőségünkbe eljuttatott beszámolóból kiderült, hogy hasonló látogatásokat terveznek. Így augusztus 2-án Drégelypalánkra utaztak, majd augusztus 12-én ismét Zomba lesz az úticél, ahol a X. Tolerancia Napot tartják.

A második napirendi pontban a 2017. augusztus 4-i Romabállal kapcsolatos pénzügyi döntéseket hozták meg.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás