Téged is vár az egyetem!

Nem sikerült a felvételid, vagy ez idáig nem jelentkeztél felsőfokú képzésre? Augusztus 7-ig még itt van a lehetőség pótfelvételi eljárás keretében bekerülni az egyetemre! (x)

A Szent István Egyetem Agrár- és Gazdaságtudományi Kara (Szarvas, Békéscsaba) szeretettel várja a jelentkezőket a pótfelvételi eljárásban meghirdetett szakjaira.

Legfontosabb tudnivalók a pótfelvételiről:

  • A pótfelvételi eljárásban csak azok jelentkezhetnek, akik
    • az általános eljárásban nem adtak be jelentkezést sehova, vagy
    • jelentkeztek ugyan, de nem nyertek felvételt egyetlen felsőoktatási intézménybe se.
  • A pótfelvételi során csak egy intézménybe és egy képzésre lehet jelentkezni.
  • A pótfelvételi eljárásban kizárólag önköltséges képzésekre lehet jelentkezni.
  • A választható képzések listája és a részletes tudnivalók elérhetők a felsőoktatási felvételi eljárás hivatalos honlapján, a www.felvi.hu-n. Fontos tudnivaló, hogy jelentkezést benyújtani kizárólag az említett honlapon elérhető úgynevezett “e-felvételivel” lehet. Papír alapú jelentkezésre nincs lehetőség!

Jelentkezni 2017. augusztus 7-ig lehet!

A képzésekkel kapcsolatban további tájékoztatás az alábbi címeken kérhető:

SZIE AGK Tessedik Campus Szarvas: 66/313-311/2117-es mellék
E-mail: to_szarvas@gk.szie.hu

SZIE AGK Gazdasági Campus Békéscsaba: 66/524-700/1024-es mellék
E-mail: info@gk.szie.hu

Szeptemberben induló alapszakjaink és felsőoktatási szakképzéseink:

Békéscsaba – Szarvas

Alapszak

  • Gazdálkodási és menedzsment
  • Mezőgazdasági mérnöki
  • Műszaki menedzser (levelező)
  • Pénzügy és számvitel
  • Vidékfejlesztési agrármérnöki

Felsőoktatási szakképzés

  • Gazdálkodási és menedzsment
  • Kereskedelem és marketing (kereskedelmi valamint logisztikai specializáció)
  • Mezőgazdasági
  • Pénzügy és számvitel (államháztartási, pénzintézeti valamint vállalkozási specializáció)
  • Turizmus-vendéglátás (turizmus valamint vendéglátó specializáció)

(x)


Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

A cookie-beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás