Szivárvány Kupa: komoly meccsek baráti hangulatban

A tikkasztó hőség sem szegte kedvét azoknak, akik szombaton a tenisz mellett tették le voksukat. Az OVTK szervezésében tartottak amatőr páros teniszversenyt.

A Tó utcai pálya adott otthont a már hagyományosnak nevezhető megmérettetésnek, összesen 11 páros adta az indulók létszámát, körmérkőzéses formában játszottak.

A hétvégi megmérettetés csak egy állomása a klub nyári programjának (Fotó: Rajki Judit)

A hétvégi megmérettetés csak egy állomása a klub nyári programjának (Fotó: Rajki Judit)

– A nyílt városi amatőr vegyes teniszbajnokságunkra nem csak Orosházáról neveztek. Olyan tenisztársak érkeztek a versenyre, akik jól ismerik egymást a pályáról és a magánéletben is, egy kellemes, baráti összejövetelről van szó – tudtuk meg az Orosháza Városi Teniszklub (OVTK) elnökétől, Németh Istvántól.

A Szivárvány Kupa 2017 amatőr páros teniszverseny végeredménye:

1. Juhosné Dr. Pleskó Ágnes – Dr. Lehoczky Tamás

2. K. Tóth László – K. Tóthné Ujj Magdolna

3. Szabolovitsné Kelemen Erzsébet – Popon Virgil.

A hétvégi megmérettetés csak egy állomása a klub nyári programjának. A sportegyesület elnökétől megtudtuk, hogy a 20 fiatallal zajló edzőtáborukban most indul a második hét, emellett az egyéni versenyeken is ott vannak sportolóik, a hétvégén például Békéscsabán, míg a csapatbajnoki küzdelmek ősszel folytatódnak.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás