Hatalmas buli vár a VI. Sör-Virsli Fesztiválon (videó)

Már csak ötöt kell aludni és itt a VI. Sör-Virsli Fesztivál Gyopárosfüdrőn. Kiváló sörök, finom falatok és nagyszerű koncertek várják majd a kilátogatókat.

Ahogy írtuk korábban is, fergeteges két nap vár július 21–22. között az érdeklődőkre Orosháza-Gyopárosfürdő egyik legkiemelkedőbb, ingyenesen látogatható nyári rendezvényén.

Két évvel ezelőtt rekordot jelentő 15 ezer ember választotta Gyopárosfürdőt és a Sör-Virsli Fesztivált. Ebből adunk most egy kis ízelítőt hangulatos videónkban.

A fesztivál számtalan programot kínál. Érdemes mindkét napon délelőtt is kilátogatni Gyopárosfürdőre, hiszen egész nap ugrálóvárak, eurobungee és arcfestés várja az érdeklődőket. Központi szerepet tölt majd be a gasztronómia is, a helyi ízekre fókuszálva. Különféle orosházi virsliket kóstolhat a közönség, melyhez jól fog esni a frissen csapolt sör, amelyből szintén nem lesz hiány. Esténként pedig olyan fellépők adják a talp alá valót, mint Majka és Curtis, Hooligans vagy a Supernem.

Pénteken és szombaton tehát irány Gyopárosfürdő, a VI. Sör-Virsli Fesztivál!

170613_sor_virsli_fesztival_plakat


Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás