Rendkívüli közgyűlés Orosházán

Egy útfelújítással kapcsolatos pályázat hiánypótlása miatt hívták össze Orosházán a rendkívüli közgyűlést szerdára.

Még tavaly döntött az orosházi önkormányzat arról, hogy pályáznak a Dózsa György utca külterületi szakaszát borító aszfaltburkolat felújítására és az utca további szakaszának korszerűsítésére. A pályáztató azonban hiánypótlást kért. Azt szerették volna, hogy a pályázatban, illetve a képviselő-testületi határozatban tüntessék fel azoknak az ingatlanoknak a helyrajzi számát, amelyeket érint a felújítás, illetve a korszerűsítés.

A testület az ülésen egyhangúlag elfogadta a változtatásokat, így feltüntetik a helyrajzi számokat.

Füvesi Sándor kérdezett az ülésen (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Füvesi Sándor kérdezett az ülésen (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A rendkívüli ülésen kérdezni is lehetett, a lehetőséggel most egyedül Füvesi Sándor élt. A szocialista képviselő arra volt kíváncsi, hogy az augusztus 20-i gyopárosfürdői Szent István napról szóló szóróanyagokon, illetve a honlapon miért nem szerepel az Európai Kenyérünnep elnevezés. Füvesi azt is elmondta, hogy szerinte a rendezvény színvonala évről-évre csökken.

Füvesi Sándor kérdésére Fejes Róbertné válaszolt. Az alpolgármester azt mondta, hogy Szent István napi ünnep lesz augusztus 20-án.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás