Orosházi kapus a legjobbak között (videó)

A megye legjobb hálóőreként Beke Sándor, az OMTK-ULE 1913 tizennégy éves kapusa is részt vett a második alkalommal rendezett Fülöp Márton Kapustáborban Balatonarácson.

A fiatalon, 2015-ben elhunyt Fülöp Márton tiszteletére létrehozott Fülöp Márton Alapítvány második alkalommal szervezte meg a kapustábort. Az MLSZ oltalma alatt lebonyolított táborban minden megye legjobb ifjúsági korú kapusa vehetett részt. Az egyhetes „összetartás” június 26-án kezdődött és június 30-ig tartott. A kapusiskola vezetője Gujdár Sándor, egykori válogatott kapus volt.

A megnyitón részt vett dr. Bóka István, Balatonfüred polgármestere, Csík Ferenc, az MLSZ Veszprém Megyei Igazgatóságának elnöke, Fülöp Ferenc, a 2015-ben elhunyt Fülöp Márton kapus édesapja, az alapítvány létrehozója. Békés megyét Beke Sándor, az OMTK-ULE 1913 fiatal hálóőre képviselte.

– Az első nap levetítettek egy filmet Fülöp Mártonról, majd volt egy edzés, amit Petry Zsolt, a Hertha kapusedzője tartott. A többi napon délelőttönként ismert kapuslegendák tartottak tréningeket, így Gujdár Sándor, Andrusch József, Kakas László és Kövesfalvy István is – kezdte a beszámolót a tehetséges orosházi kapus.

– Délutánonként szabadfoglalkozás, strandolás, kalandpark szerepelt a programban. A hét közepén látogatást tett a táborban Szélesi Zoltán, a magyar válogatott másodedzője is, aki a Király Gábor által ajándékozott kapuskesztyűket adta át. Az utolsó este záró vacsorával ért véget. Sok tapasztalattal és rengeteg élménnyel tértem haza – foglalta össze a hét tapasztalatait.

Beke Sándor elmondta, hogy néhány hét pihenő után elkezdi az edzéseket az OMTK-ULE 1913 korosztályos csapatánál.

És íme egy rövid videós összefoglaló a táborról:


Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás