- hirdetés -

Orosháza településképi arculati kézikönyvének, településképi rendeletének elkészítésével kapcsolatban várják az észrevételeket, javaslatokat.

Tisztelt Lakosok, Véleményező Partnerek!

Orosháza Város Önkormányzata ez évben elkészíti Orosháza város településképi arculati kézikönyvét, településképi rendeletét.

A tervezés folyamatának megkezdéséről lakossági fórumot tart Novák Péter városi főépítész 2017. július 18-án, 15 órakor az orosházi polgármesteri hivatal I. emeleti kistárgyaló termében.

A fórum témájáról bővebben lehet olvasni az „Előzetes Partnerségi Tájékoztató”-ban, amely megtekinthető a www.oroshaza.hu weboldalon.

A tervezési folyamat a későbbiekben is nyomon követhető és véleményezhető lesz a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 19/2017. (VII. 03.) önkormányzati rendeletünknek megfelelően.

Fentiek alapján várjuk a tisztelt lakosság, a város területén működő nemzetiségi önkormányzatok, egyházak és civil szervezetek, illetve a város területéhez kapcsolódóan működő agrár, kereskedelmi, építész, vagy mérnöki szakmai érdekképviseleti szervezetek, továbbá az orosházi székhellyel, vagy telephellyel rendelkező gazdasági szervezetek észrevételeit, javaslatait.

Az észrevételek közlésére 2017. július 30-ig van mód. Személyesen az orosházi polgármesteri hivatal I. emelet 10-es irodájában, postai úton Orosháza város polgármesterének címezve, az 5900 Orosháza, Szabadság tér 4-6. szám alatti címre, elektronikus úton a korodi.attila@oroshaza.hu e-mail címre küldve, Orosháza város főépítészének címzett e-mail üzenet formájában.

Segítő együttműködésüket előre is köszönöm!

Dávid Zoltán
polgármester

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.