- hirdetés -

Orosháza-Szentetornyán minden év júniusában László napkor megrendezik a Szent László napi búcsút és falunapot. Június 24-én ismét egész napos színes programsorozat várja az érdeklődőket: kultúra, művészet, szórakozás, zene, játék és sok-sok jókedv. Jöjjön el, hogy belecsöppenjen egy hamisítatlan alföldi kis falu forgatagába! Önt is várja egy ingyenes ebédre Szentetornya, a kertváros.

Június 24-én, szombat reggel 8 órakor zenés ébresztővel vonulnak át a lovasfogatok Orosháza-Szentetornyán: ezzel megkezdődik az idei búcsú és falunap. 10 órakor elkezdődik a főzőverseny, megnyitják Szőke Zsuzsa festőművész kiállítását és fölavatják a reformáció 500 éves évfordulójára állított emléktáblát. Ehhez kapcsolódik a „Reformáció hangjai” emlékkoncert és a Luther Márton életéről szóló filmvetítés.

Déltől ingyenes ebédre várják a látogatókat, 13 órától kihirdetik a főzőverseny, házi sütemények és házi pálinkák vetélkedésének győzteseit. Ezt a Sirokkó zenekar koncertje, tombolasorsolás és családi vetélkedők követik. Majd latin-amerikai táncbemutatót és színielőadást láthatunk. 19 órától mulatós-mix, 21 órától hastáncbemutató, 22-től éjfélig retro-disco lesz.

Mindenkit szeretettel vár Szentetornya!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.