Karcagra került a Véd-Elem Kupa

Öt focicsapat küzdött a kupáért szombat délelőtt az OMTK-ULE műfüvén. A kupát a Karcagi Kórház csapata nyerte.

Az Orosházi Kórház munkatársai ötödik alkalommal rendezték meg június 17-én a Véd-Elem kispályás labdarúgó tornát. Az Orosházi Kórház mellett az Orosházi Rendőrség, a Magyar Közút, a Karcagi Kórház és a Csányi László vezette kézilabda csapat körmérkőzéses formában, egyszer húszperces játékidővel küzdött a pontokért.

– Célunk, hogy a munka mellett a kórházak és más egyéb szakterületek – így például a rendőrség – összejöjjenek, a baráti hangulatú meccseket közös pörkölttel zárjuk – nyilatkozta a mérkőzések közti szünetben dr. Duray Gergő, az Orosházi Kórház főigazgatója.

Sportszerű játék, de férfias küzdelem jellemezte a tornát (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Sportszerű játék, de férfias küzdelem jellemezte a tornát (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A kupán pályára lépő dr. Rácz Oszkártól (Orosházi Kórház) megtudtuk, hogy a legjobb taktika: „Minden áron győzni”, Varsandán Milán (Csányi és társai) elárulta, hogy a kézilabda edzéseken sokszor előkerül a futball, Oszadszky Sándor (Orosházi Rendőrség) elmondta, az erőviszonyok nem úgy alakultak, ahogy azt szerették volna.

A mérkőzéseket a sportszerű játék, a férfias küzdelem jellemezte. A torna végén a kora délutáni órákban hirdettek eredményt:

1. Karcagi Kórház

2. Orosházi Kórház

3. Csányi László csapata

4. Magyar Közút

5. Orosházi Rendőrség

Benkő László szervező kiemelte, jövőre a csapatok létszámát a békéscsabai és a szentesi kórház együtteseivel szeretnék bővíteni.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás