- hirdetés -

Közös kikapcsolódás a családtagokkal, jó hangulat – röviden így foglalható össze az Ezüst Fenyő Idősek Otthonában tartott családi nap célja.

Unoka és nagymama együtt a családi napon (Fotó: Rosta Tibor)
Unoka és nagymama együtt a családi napon (Fotó: Rosta Tibor)

A megszokottól eltérően ez alkalommal nem hétvégére esett a rendezvény időpontja, idén június 15-ét, csütörtököt választották az otthon lakóinak körében népszerű családi nap megrendezéséhez. Ez viszont egyáltalán nem befolyásolta a részvételt, sok családtag látogatta meg hozzátartozóját, hogy együtt tölthessenek egy kellemes napot.

A rendezvény elsődleges célja, hogy az intézményben élő idősek szórakoztató műsor, és ebéd mellett kellemes délelőttöt töltsenek együtt hozzátartozóikkal, vendégeikkel. A családi nap lehetőséget adott arra is, hogy a meghívottak betekinthessenek az otthon életébe, és megismerhessék az ott dolgozók elkötelezett munkásságát. Bogárné Kiss Ildikó, az Egységes Szociális Központ vezetőjének köszöntője után a dolgozók saját műsorukkal léptek fel, amit az ellátottak és más vendégmeghívottak fellépése követett. A kikapcsolódás és jó hangulat végig adott volt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.