Műsor, trambulin, arcfestés – családbarát ovimajális a Könd utcán

A Könd utcai Óvodában 21. alkalommal rendeztek ovimajálist május 19- én délután. A rendezvény a Kincsünk a Gyermek Alapítvány az Óvodásokért szervezésében az Orosháza Városi Önkormányzat pályázatán nyert összegből valósulhatott meg.

Gazdag program várta a résztvevő gyerekeket és szüleiket. A csoportok hangulatteremtő  bemutatkozását a dolgozók tánca követte. Valamennyi produkciót vastaps kísérte. Ezután bűvészmutatványok ejtették ámulatba a közönséget – tudtuk meg az intézmény beszámolójából.

A bemutatkozó műsorok is vastapsot kaptak (Fotó: óvoda)

A bemutatkozó műsorok mindegyike vastapsot kapott (Fotó: óvoda)

A gyerekek számára lehetőség nyílt ugrálóvárban, trambulinon ugrálni, tűzoltóautót, rendőrmotort kipróbálni, az arcfestő óvónéni segítségével kedvenc figurájukká átváltozni, ügyességüket akadálypályán kipróbálni. A családbarát rendezvényt tombolahúzás zárta.

Horváth József önkormányzati képviselő és a szülők támogatásának köszönhetően senki sem távozott korgó gyomorral a rendezvényről.


Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás