- hirdetés -

Új fotelek segítik a pihenést az Orosházi Kórház Fül-Orr-Gégészeti osztályán. Az Ápolók Hetén szerveztek egy országos akciót, melynek keretében városunk egészségügyi dolgozóinak is érkezett segítség.

„Megérdemeltétek a sok munkátokért” – szól egy komment az Orosházi Kórház hivatalos közösségi oldalán, ahol arról írnak, hogy új fotelek segítik a pihenést a nővérfülkében.

A healers.hu magazin az Ápolók Hetén jelentetett meg egy felhívást, arra kérték az ápolókat, küldjék el számukra, mire vágynak, és ők megpróbálnak néhány álmot valóra váltani. Az Orosházi Kórház Fül-Orr-Gégészeti osztályáról Tóth Hajnalka diplomás ápolónő úgy döntött, hogy szerencsét próbál, és nem magának, az osztálynak kért: a nővérfülkébe egy kényelmes fotelt, amin ritka időben a kávét elkortyolhatják.

170526_új_fotelek_korház_MeK_Kórház
Új fotelek segítik a pihenést a nővérfülkében (Fotó: Melega Krisztián/Orosházi Kórház Facebook)

Érdemes volt bátornak lenni, hiszen egy nagylelkű adományozónak köszönhetően nem is egy, hanem két új fotel kezdte meg a szolgálatot a nővérfülkében – írja a kórház közösségi oldalán, hozzátéve, az új ülőalkalmatosságok kényelmesek, és az osztály nevében köszönik a nagylelkű adományt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.