Rendkívüli testületi ülés – gyorsan döntöttek

Két napirendi pont kapcsán egyeztettek a képviselők csütörtök reggel.

1.) Tulajdonosi hozzájárulás köznevelési intézmények infrastrukturális fejlesztéséhez

Elfogadták a napirendet

2.) A Gyermek- és Diákélelmezési Intézmény székhelyének fejlesztéséről szóló 113/2017. (IV.28.) Kt. határozat módosítása

Valamennyi képviselő elfogadta.

Kérdések:

Füvesi Sándor: Áprilisban többedjére kérdeztünk a Mezgé kapcsán, akkor erre nem tudtak válaszolni, de azóta eltelt másfél hónap. Mikor kapunk válaszokat? A többit meg nem is említem (hirdetőtábla, Spár előtti terület), mert arra azt mondja, folyamatban van.

Dávid Zoltán úgy tudta, már megkapta a válaszokat a képviselő, de kéri, pontosítsák, milyen információk kellenek és megkapj a válaszokat.

Antal László: A szelektív kukákat milyen módon kaphatják meg a külterületeken élők, azok, akiknek nincs lehetőségük ezt maguktól elhozni. Lehet erre megoldást találni?

Dávid Zoltán: A Városüzem jelezte, dolgoznak ezen és megoldást találnak, hogy mindenkihez eljussanak a gyűjtőedények.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás