Vattacukor és ugrálóvár – Gyereknap az Ifjúság utcai oviban

Még az eső sem szólhatott közbe, az Ifjúság utcai óvodában kedden megtartották a gyereknapot. Egy kis szervezéssel minden programot, amit az udvarra terveztek, beköltöztették az óvodába.

Kedd reggel még mindenki bizakodott az Ifjúság utcai óvodában, hogy a sötét felhők eső nélkül elvonulnak, de sajnos nem így lett.

Némi szervezkedés után, – hisz a gyereknap nem maradhat el, minden gyermek várta már hetek óta -, az udvarra tervezett programokat beköltöztették az óvoda épületébe.

A közös játék a szülővel mindennél többet ér (Fotó: Rosta Tibor)

A szülővel közös játék mindennél többet ér (Fotó: Rosta Tibor)

A rendezvényre a szülőket is meginvitálták, így a nap közös játékkal kezdődött. Közben az egyik csoportszobában felállították az ugrálóvárat, a tornaszobát az arcfestő vette birtokba, de helyet kapott a vattacukor-készítő is. Így minden adott volt egy nagyszerű délelőtthöz.

Az ovisok nagyon jól érezték magukat, sokat játszottak, rengeteg élménnyel gazdagodtak – és ez a legfontosabb egy gyereknapon.


Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás