- hirdetés -

Minden idők legnagyobb magyar szervezésű kick-box világkupáját tartották a hétvégén Budapesten, a CONTACT K.T.H.E. öt versenyzője is megmérettetett. 

A rangos megmérettetésen 38 ország 2700 versenyzője léphetett tatamira, illetve ringbe, a CONTACT K.T.H.E.  öt versenyzővel képviselte Magyarországot és Orosházát.

A zöld öv alatti kategóriában Friedl Flórián felnőtt, light contact, -80 kg-os súlycsoportban 3. helyezést ért el, kick light versenyszámban szoros mérkőzéssel lecsúszott a negyeddöntőről. A most debütáló, Szeri Levente cadett 2, -42 kg, light és kick light szabályrendszerben is bizonyította rátermettségét, két bronzérmet is szerezve.

Az orosházi egyesület versenyzői remek eredményekkel zártak (Fotó: egyesület)
Az orosházi egyesület versenyzői remek eredményekkel zártak (Fotó: egyesület)

A nehézsúlyban versenyző Deli Roland a tőle megszokott, kemény csatákat vívta, osztott pontozású mérkőzései alapján nem ért el dobogós helyezést. Tamás Boglárka először mérettette meg magát nemzetközi vizeken, rutinos ellenfeleinek nehézséget okozott virtuóz lábtechnikáival. A 15 főt számláló csoportból sajnos nem jutott a dobogóig.

Összevont, fegyveres formagyakorlat kategóriában indult Puravecz Péter, aki bár hibátlan gyakorlatsort mutatott be, a szabályzat bírói értelmezése alapján az amerikai ellenfelek mögött a 4. helyen végzett – tudtuk meg az egyesülettől.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.