- hirdetés -

Mesterszakácsot kérdeztünk arról, számára mit jelent a libamáj, Ganxstáék már félúton az új lemezzel, a Hősök szívből-lélekből zenél, rajongóik szerint a Tankcsapda a legnagyobb. Fotós, videós összeállítás a Libamájfesztivál pénteki napjáról.

Csütörtökön startolt a Deák Bill Blues Band és a Neoton Família sztárjaival, pénteken pedig folytatódott a gasztronómiát és a kikapcsolódást középpontba helyező orosházi Libamájfesztivál az Alföld Gyöngye Hotel parkjában az Orosházi nyár 2017. rendezvénysorozat kiemelt programjaként.

Ízletes falatokat is kóstolhattak a fesztiválozók (klikk a képre) Fotók: Rosta Tibor
Ízletes falatokat is kóstolhattak a fesztiválozók (klikk a képre) Fotók: Rosta Tibor

A kora délután helyi táncegyüttesek, sportegyesületek bemutatójával telt, és érkezett Ambrus György olimpiai aranyérmes, Venes-díjas mesterszakács vezetésével a Békés Megyei Culinary Team valóban mesteri fogásokkal. Ambrus György szerint számukra is ünnep a libamájjal dolgozni. Videóban mutatjuk.

Fél 6 tájékán indult a koncertek sora, a Hősök csapata nem először jár Orosházán. Eckü és Mentha legendás orosházi bulikat is felelevenítettek stábunknak, de kiderült az is, „Szabadon éld meg amit érzel!” Nézzétek meg.

Ganxsta Zolee és csapata folytatták a fesztiváli programot fél 7 után, de előtte tőlük is kértünk, és kaptunk is interjút. Videónk segítségével a koncertbe is bepillanthattok.

Eközben folyamatosan érkeztek a vendégek a Libamájfesztiválra, a Kowalsky meg a Vega fantasztikus hangulatot teremtett a fesztiválsátorban, találkoztunk olyan szegedi fiatalokkal, akik a csapatösszetartásukat szervezték ehhez a koncerthez. Legtöbbeket persze Tankcsapda pólóban láttunk, hiszen ez volt a leginkább várt program ezen az estén Orosházán. Miért a Tankcsapda? Rajongókat kérdeztünk. Íme.

A Tankcsapda a bandához méltó koncertet adott péntek este a Libamájfesztiválon, ahol szombaton is folytatódik a programok sora. Ide kattintva találjátok a részleteket.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.