OFKSE: veszprémi szélső érkezik

Balkezes szélsőjátékossal erősít az orosházi férfi kézilabda-csapat. A 23 esztendős Gyene Norbert a Telekom Veszprém együttesétől igazolt a zöld-sárgákhoz, szerződése két évre szól.

A Veszprém saját nevelésű játékosa végigjárta klubjának utánpótlás csapatait, 2013 őszén pedig már az NB I-ben, a felnőttek között kapott lehetőséget, sőt a Bajnokok Ligájában is gólokkal mutatkozott be – összegez az orosházi férfi kézilabdaklub honlapján.

Gyene Norbert 2014-ben a PLER-Budapest együtteséhez, onnan pedig a Balatonfüredhez szerződött, ahol a 2015/16-os szezonban 31 bajnoki találkozón 54 gólt szerzett. 2016 nyarán tért vissza nevelőegyesületéhez, ahol eddig ebben a szezonban négy élvonalbeli mérkőzésen szerepelt és öt alkalommal volt eredményes. A Veszprém NB I/B-s gárdájában alapembernek számít, ott 18 meccsen 61 gólt lőtt. Norbert sokszoros ifjúsági és junior magyar válogatott, de strandkézilabdában is otthonosan mozog, junior Európa-bajnok és ifjúsági Eb-bronzérmes, az év ifjúsági játékosának is megválasztották.


Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás