Indul a szezon, nyit a parkfürdő

A korábbi évek gyakorlatának megfelelően május második felében, ezúttal 20-án nyit a parkfürdő Orosháza-Gyopárosfürdőn. Több felújítást is végeztek az elmúlt hetekben, hónapokban, a nyári tervek középpontjában a gyerekek állnak.

Elkezdődik a nyári szezon Gyopárosfürdőn: május 20-án, 8 órakor nyit a parkfürdő (az élményfürdőben található élményterasz április 29-től használható). A fürdőt üzemeltető Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatójától megtudtuk, hogy több felújítás is történt a parkfürdő területén.

A gyermekeknek kedveznek idén az átalakításokkal (Fotó: Rosta Tibor)

A gyermekeknek kedveznek idén az átalakításokkal (Fotó: Rosta Tibor)

– Az általános karbantartási, állagmegóvási munkák mellett megújult az 50 méteres úszómedence műkőburkolata, csempézési munkákat végeztek kollégáink a torony családi medencénél, és az ún. kacsás medencénél is. A kemény, hideg tél jelentősen megnövelte a feladatokat ebben a tekintetben. Az elmúlt hetekben parkosítási munkálatok is zajlottak Orosháza-Gyopárosfürdőn – emeli ki Benkő Ferenc, hozzátéve, a 2016-os csapadékos nyár nem kedvezett a szabadtéri fürdőzőknek, idén bíznak a jó szezonban.

Megtudtuk, hogy júniusra már egy kiegészített, felújított játszótér várja a gyerekeket a tó partján, és ugyancsak nekik, illetve a családoknak kedvez majd a kibővített animátori szolgáltatás a fürdőben.

A városüzemeltetés tájékoztatása szerint a DOTTO kisvonat e hétvégétől minden pénteken, szombaton és vasárnap segíti a kijutást a fürdőbe, június 15. után pedig minden nap közlekedik.


Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás