Menetel az orosházi judo sport

Az elmúlt hetek sikeres orosházi judo eredményeiről kaptunk hírt az egyesület részéről.

Az elmúlt időszak nem sok időt adott az Orosházi Judo Sportegyesület fiataljainak a pihenésre. Gulyás-Szabó István országos diákolimpiai 2. helyezését követően az ifjúságiak a korosztályos országos bajnokságon vettek részt, ahol az első éves ifiként induló Patyi Ákos az 5. helyen végzett, az EBMEX Nemzetközi Ifjúsági Kupán eggyel magasabb súlycsoportban pedig 7. helyezést ért el.

A közelmúltban további két jelentős versenyen vettek részt az orosházi fiatalok.

Solti Tavasz Kupa: orosházi győzelmek, érmek

A Solti Tavasz Kupán diák A,B,C és serdülő korosztályok versenyeztek. Az orosháziak közül 1. helyezést ért el Szűcs Roland, Németh Marcell, Patyi Anna és Héjja Máté, 3. helyezett lett Fülöp Anna, Bőte Dominik és Györki Dániel, 5. helyezett lett Pásztor Zalán és Gulyás-Szabó István.

Debreceni Magyar Kupa: 1. Patyi Anna

A Főnix csarnokban rendezték meg a diák A és B korosztály számára a Magyar Kupát. Az egyesület indulói közül Patyi Anna a tavalyi második helyét az idén a dobogó tetejére cserélte, így ismét egy nagy országos verseny aranyérmét tudhatja magáénak.

Tóth Béla edző és Patyi Anna (Fotó: egyesület)

Tóth Béla edző és Patyi Anna (Fotó: egyesület)

– Nagyon örülök, hogy Patyi Annának sikerült mindenkit maga mögé utasítania a Magyar Kupában. A solti Tavasz Kupán több versenyzőnk szerzett arany- és bronzérmet, ez az esemény remek felkészülést jelentett több sportolónk számára. A Magyar Bajnokságon Patyi Ákos eredményeivel elégedett vagyok, sajnos hajszállal maradt le a dobogóról. Eredményei azt bizonyítják, hogy technikás és aktív judot képvisel – értékelte sportolói teljesítményét Tóth Béla edző.

A szakember elmondta, bízik tanítványaiban a május végi diákolimpián is.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás