- hirdetés -

Szeretnénk, ha a nemzeti konzultáció keretében minél többen véleményt nyilvánítanának , és ezzel segítenék a kormány küzdelmét az elhibázott brüsszeli javaslatok ellen – mondta Simonka György a térség országgyűlési képviselője pénteki sajtótájékoztatóján.

Az Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpontban tartott sajtótájékoztatón Simonka György kiemelte, a nemzeti konzultáción való részvétel minden eddiginél fontosabb: meg kell védeni a határokat, és saját kézben kell tartani az adók, a bérek és a rezsi szabályozását is. Az Állítsuk meg Brüsszel! című konzultáción 6 kérdést teszünk fel a nemzeti függetlenséggel kapcsolatban – emelte ki Simonka György. Hozzátette, minderre azért van szükség, mert Brüsszel számos területen jogköröket akar elvonni a tagállamoktól, ezzel veszélyezteti a nemzeti szuverenitást.

Minél többen mondjanak véleményt Dél-Békésben is - mondta Simonka György (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Minél többen mondjanak véleményt Dél-Békésben is – hangsúlyozta Simonka György (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A tájékoztatón elhangzott, a konzultáció kérdései a nemzeti függetlenséget érintik: szeretnék hazai kézben tartani az adók, a bérek és energiaárak meghatározását, megállítani az illegális bevándorlást és nagyobb átláthatóságot szeretnének a külföldről pénzelt aktivisták ügyében.
– Aki részt vesz a konzultációban, támogatja a kormányt ezekben a küzdelmekben. Számítunk a dél-békésiek véleményére is – fejtette ki az országgyűlési képviselő.

Május 20-áig konzultálhatunk

Kiemelte, az elmúlt napok azt mutatják, a magyar emberek megértették, hogy a nemzeti konzultáción való részvétel minden eddiginél fontosabb. Egyre többen vesznek részt a nemzeti konzultációban, melyért köszönettel tartozunk, hiszen a hatékony nemzeti érdekérvényesítéshez szükség van a magyar emberek támogatására is. A konzultációban való részvétel egy erős kiállás a nemzeti függetlenség mellett.

A nemzeti konzultációs kérdőívek kézbesítése május második hetéig zajlik Dél-Békésben is. A válaszborítékokat május 20-ig lehet postára adni.
– Kérek minden Dél-Békésben élőt, hogy mondja véleményt. A kormány akkor lehet sikeres egy küzdelemben, ha a választópolgárok támogatják ezt – zárta sajtótájékoztatóján Simonka György.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.