- hirdetés -

Az Orosházi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat is csatlakozott a városalapító ünnepségsorozathoz. A fiatalok a Városalapítási Focikupán rúgták a bőrt április 21-én.

A Táncsics gimnázium műfüves gyepén gyűltek össze a fiatalok pénteken délután, hogy megküzdjenek a harmadik alkalommal megrendezett Városalapítási Vándor Focikupáért. A szervezőktől megtudtuk, a rendezvényre összesen kilenc csapat nevezett.

– Alapvetően a kispályás labdarúgás szabályait alkalmaztuk. A résztvevőket három hármas csoportba soroltuk, ahonnan a csoportelsők és a legjobb második helyezett gárda jutott tovább az egyenes kiesés szakaszba – mondta az esemény szervezője, Tárnyik Balázs.

Lelkesedésben most sem volt hiány (Fotó: Rosta Tibor)
Jól felkészült, lelkes csapatok küzdöttek egymással (Fotó: Rosta Tibor)

A félnapos meccsdömping, jó hangulatban és sportszerűen zajlott. Egy biztos senki nem bánta meg, aki futballcipőt húzott.

– Örülök, hogy megrendezték a tornát, hiszen a szabad levegőn a barátokkal együtt mozoghatunk, hasznosan tölthetjük el a szabadidőnket – osztotta meg véleményét az eseményről Pocsai Richárd az egyik résztvevő.

A kupát végül a Csapatnév FC hódította el, mögöttük a Csontdarálók végeztek, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokára a Felrúglak oszt LSL gárdája állhatott fel. A nap során a legjobb játékosnak Miszlai Lászlót választották, míg a legjobb hálóőr Marunák Levente lett.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.