OFKSE: Újból az Eger ellen, ezúttal bajnokin

Nagyon fontos két pont sorsáról döntenek a csapatok szombat este az Eötvös csarnokban: 8. helyen álló NB I-es kézilabdázóink ellenfele a 9. Eger gárdája lesz. A két alakulat a közelmúltban többször is összecsapott a Liga kupában és ennek okán az orosháziaknak akad törleszteni valójuk bőven a hevesiekkel szemben.

A bajnokság hajrájához közeledve minden pontnak fokozott jelentősége van. Hazai siker esetén – amelyre igenis képes Buday Dániel legénysége – megelőzhetnénk a táblázaton egy ponttal előttünk álló Komlót, (akik ráadásul két mérkőzéssel többet játszottak) és nem mellékesen elléphetnénk az egy ponttal a sarkunkban toporgó egriektől és ceglédiektől.

Buday Dániel: – Ismét az Eger gárdája ellen játszunk, ezúttal bajnoki mérkőzést. Ebben az évben az Eger a mi „mumus” csapatunk, ezt a sorozatot szeretnénk már végre megtörni. Nagyon nehéz lesz, de remélem, sokan kilátogatnak a sportcsarnokba és a szurkolók támogatásával sikerül.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR – Eger SBS-Eszterházy felnőtt bajnoki találkozó április 22-én, szombaton 18 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokban.


Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás