- hirdetés -

A 18. forduló vette kezdetét Nagypénteken. Az OMTK-ULE 1913 a bajnokság középmezőnyéhez tartozó Kaszapert fogadta a Mátrai Stadionban és esélyeshez méltóan győzni tudott.

Az őszi mérkőzésen alaposan ráijesztett a Kaszaper az orosházi csapatra, a félidőben még a községiek vezettek, a második játékrészben Buza góljaival fordította maga javára a mérkőzést az OMTK-ULE és nyert 4:2 arányban.

A nagypénteki mérkőzésen is döcögősen kezdett az Orosháza, de félórányi játék után megtört a vendég együttes. Az ULE Buza mesterhármasával, valamint Harmati góljával hozta a kötelező három pontot.

OMTK-ULE 1913 – Kaszaper FC 4–1 (2–0)

Orosháza, Mátrai Stadion. 200 néző, vezette: Kocsondi B. (Korbely P., Valastyán D.)

Orosháza: Marunák – Harmati (Dobi B.), Fekete, Debreceni (Pardi), Krivik – Fejes (Kránitz), Boros, Kánya (Elekes) – Mucsi, Buza, Lövei (Szemenyei V.).
Edző: Gyimesi András.

Kaszaper: Fudala – Györgyi T., Kőszegi (Szabó), Szanda, Benyoda, Garamvölgyi, Fazekas, Csenki (Kasza), Divinyi, Béres (Petrics), Baffia.
Edző: Keresztes István.

Az első félidő derekáig remekül tartotta magát a vendég   csapat. A 38. percben Mucsi baloldali beadását a hosszú oldalon érkező Buza vágta 8 méterről a hálóba, 1–0. A 41. percben Lövei jobboldali beadását fejelte a hosszú oldalon álló Buza a rövid sarokba, 2–0. A 47. percben Fejes lekészített labdáját helyezte Buza a hálóba, 3–0. Az 53. percben buktatásért 11-est rúghatott a Kaszaper. A büntetőt Divinyi vágta  a kapu közepébe, 3–1. A 60. percben Harmati egy kényszerítő után lőtt a hálóba, 4–1.

170414_omtk_ule_labdarugas

Gyimesi András: – Szervezetten játszó ellenféllel szemben kicsit lassabban játszottunk, ezért indult nehezen a mérkőzés. A helyzetek alapján úgy érzem, megérdemelten nyertünk.

Keresztes István: – Gratulálok az ULÉ-nak, remélem feljebb lépnek, a város megérdemelne egy magasabb osztályú csapatot. Edzés nélkül nem vallottunk szégyent ezen a napon.

Az OMTK-ULE továbbra is vezeti a tabellát. Az orosházi csapat április 23- án Gerendáson lép pályára. A találkozó kezdési ideje: 17 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.