Támogatások, foglalkoztatás, zöldítés – Gazdafórum Orosházán

Az Orosháza és Térsége Gazdakör április 10-én, hétfőn 18 órától tájékoztatót tart a Pacsirta utca 8. szám alatti Pártok Háza nagyteremében a gazdálkodókat érintő legfőbb kérdésekben.

A gazdakör tájékoztatása szerint a 2017-es egységes kérelem – földalapú és állattenyésztési támogatás – beadásáról, a támogatási rendszer követelményeinek 2020 után várható változásairól Papp Gergely, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szakmai főigazgató-helyettese adja át a legfőbb tudnivalókat.

A gazdálkodókat érintő járási hivatali feladat- és hatáskörváltozások, valamint az aktuális, foglalkoztatást elősegítő támogatási lehetőségek is napirendre kerülnek,

előadó: Lustyikné dr. Papp Anikó hivatalvezető, Békés Megyei Kormányhivatal Orosházi Járási Hivatal. Szó lesz az orosházi gazdafórumon a zöldítési előírások bevezetésének mérhető hatásairól is a Békés megyei gazdaságokban Dr. Rákóczi Attila, a Békés Megye Kormányhivatal főosztályvezetője előadásában.


Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás