- hirdetés -

Évértékelőt és egyben vezetőségválasztó közgyűlést tartott a 12 éves, Nyugdíjas Pedagógusok Orosházi Egyesülete április 7-én. Szilasi Horváth Tibort újabb öt évre választották meg elnöknek.

Az eseményen az elnöki poszt mellett további tisztségekről is szavaztak. Így titkáruk Laskovicz Júlia, míg a gazdasági vezetőjük Róza László lett.

A 70 fős közösség mára már a város kulturális,- közművelődési életében elismert, meghatározó szerepet tölt be. Jól példázza ezt, hogy véleményüket, javaslataikat a városvezetés kikéri és méltányolja is.

Az egyesület a városban képzőművészeti kiállításokat, hazai és külföldi kirándulásokat, szervezett előadásokat, színvonalas kulturális rendezvényeket, olvasókört tart. Tavaly hagyományteremtés szándékával indították útjára a Borostyán-bált is.

Mindemellett ápolják kapcsolataikat a város intézményeivel, közös rendezvényeket szerveznek. Rendszeresen és sikerrel pályáznak forrás kiegészítésre, így a várostól és a megyei önkormányzattól is támogatásban részesültek – számolt be az egyesület újraválasztott elnöke, Szilasi Horváth Tibor.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.