- hirdetés -

A 16. forduló mérkőzéseit rendezték meg a hétvégén a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban. Az OMTK-ULE 1913 folytatta remek tavaszi sorozatát, ezúttal Békéssámsonban rúgott egy „ötöst”.

Az őszi 14:0 után most is több gólos győzelemre lehetett számítani, ami be is igazolódott, bár az egyenetlen talajon nehezen alakult ki folyamatos játék, de a két csapat közti különbség ezúttal is kijött.

Békéssámsoni  SK – OMTK-ULE 1913,  1 – 5  ( 0 – 4 )

Békéssámson, 100 néző. Vezette: Kundla A. (Gebei J., Csukás B.)

OMTK-ULE: Szabó Z. – Harmati (Szemenyei V.), Fejes, Debreceni (Kovács), Fekete – Elekes (Kránitz), Kánya, Boros, Mucsi (Dobi B.) – Buza, Lövei. Edző: Gyimesi András.

Az egyenetlen  pályán a meccs elején „döcögött” a játék, de Kánya pontrúgásból szerzett gólja  megnyugtatta a csapatot. Az orosházi csapatkapitány 18 méterről, szabadrúgásból szerezte meg a vezetést, 0-1. A félidő hátralevő részében Elekes kétszer villant, a szünet előtt Buza volt eredményes, így négygólos előnnyel fordult az ULE.

A második játékrészben nem erőltette a gólszerzést az Orosháza. A hazaiak büntetőből szépítettek, a meccs végén Lövei góljával alakult ki a végeredmény.

Gyimesi András: – A szimpatikus hazai csapat ellen a játék és a gólhelyzetek alapján megérdemelten nyertünk.

Az OMTK-ULE 1913 a Nagyszénással azonos pontszámmal vezeti a tabellát.

A csapat április 8-án, Dombegyházán lép pályára. A mérkőzés kezdési ideje: 16.30 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.