- hirdetés -

A sereghajtó Kézilabda Szeged SE-hez utaznak az orosházi kézilabdás lányok vasárnap délután. Három győztesen megvívott hazai mérkőzés után ismét idegenben szerepelnek Papp László tanítványai.

Soros ellenfelünk még nem szerzett pontot a tavasszal, de a lányoknak nem szabad kizárólag a papírformában bízni. Teljes koncentrációval, az itthoni találkozókon bemutatott fordulatszámon kell játszaniuk, akkor nem várható meglepetés és megszerezhetik lányaink első tavaszi, idegenbeli pontjaikat.

Vezetőedzőnk is óvva int az elbizakodottságtól.

– Szerintem a KSZSE játékosállománya, főleg az első sora azért ennél a helyezésnél többet mutat. Túl sok újdonságot a két csapat egymásnak nem nagyon tud prezentálni, hiszen rengetegszer találkoztunk felkészülési mérkőzéseken, kupákon, tehát mondhatni, hogy igen jól ismeri egymást a két együttes.

Inkább a napi forma lesz a meghatározó. Az is figyelemre méltó, hogy az előző fordulóban az első félidő vége előtt pár perccel már nyolc góllal is vezettek a Pénzügyőr otthonában. Ennek érdekében próbálunk a héten külön felkészülni a védekezésünkből, mert úgy látom, hogy az még nem érte el azt a szintet mielőtt mind a két játékosunk (Székesi és Tobak – a szerk.) betegség miatt kidőlt.

Még nem érték ők se utol magukat teljesen és egységesen, úgy gondolom, hogy több van bennünk. Ha ezeket a dolgokat nagyjából jó szinten kezeljük, akkor meglehet az első idegenbeli tavaszi győzelem is –  nyilatkozta Papp László vezetőedző.  

A forduló rangadóját vívja egyik közvetlen riválisunk. Az egriek a listavezető Kecskeméthez látogatnak. Amennyiben ezen és az orosháziak találkozóján is igazolódik a papírforma, akkor a tabellára is érdemes lesz egy pillantást vetni.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.