- hirdetés -

Az orosházi dr. Szabó Ervinre bízná Dél-Békés parlamenti képviseletét a Jobbik. Ezt Vona Gábor, a párt elnöke jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján, Mezőhegyesen. Megyénk 4-es számú választókerületének országgyűlési képviselő-jelöltje a változást sürgeti.

A párt elnöke már a 2018-as országgyűlési választás jelentőségét emelte ki a március 23-án tartott mezőhegyesi eseményen. Vona Gábor úgy fogalmazott: embert próbáló, nehéz év vár rájuk, de tisztességes, pozitív kampánnyal készülnek.

Dél-Békést adottságai alapján sikerre ítélt területnek nevezte. Céljuk itt is az, hogy az emberek problémáira koncentráló politikát folytassanak. Az itt élők szerinte változásra vágynak. A négyes választókerületben céljaik végrehajtására dr. Szabó Ervint gondolják a legalkalmasabbnak.

– Megérett arra, hogy az embereket ebben a kerületben képviselje. Bízom abban, hogy 2018-ban kemény munkával és sok fáradtsággal, de nagy örömmel és büszkén teszi majd mindezt – mondta Vona Gábor a párt képviselő-jelöltjéről.

Dr. Szabó Ervin szerint hiteles érdekképviseletre van szükség (Fotó: Rosta Tibor)
Dr. Szabó Ervin szerint hiteles érdekképviseletre van szükség (Fotó: Rosta Tibor)

Az orosházi születésű jogász és önkormányzati képviselő hangsúlyozta, tisztában van az itt élők problémáival. Egyik legfőbb feladatának a rászorulók megsegítését tekinti.

– Elsősorban nem pártpolitikai döntések mentén, hanem szakmailag megalapozott úton javítanánk az itt élők szociális és egészségügyi élethelyzetén. Ez alapján teremtenénk és védenénk munkahelyeket a térség lakosságmegtartó képességének érdekében – fogalmazott dr. Szabó Ervin, aki Vona Gáborhoz hasonlóan úgy vélekedik, hogy a változáshoz hiteles érdekképviseletre van szükség.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.