- hirdetés -

A PET-BAU ASE bravúros pontmentéssel szerzett kellemes meglepetést az esélyesebb, thaiföldi idegenlégióst is soraiban tudó szekszárdi csapattal szemben. A hazaiak mestere ennek ellenére nem teljesen elégedett.

PET-BAU ASE Orosháza I. – Szekszárd AC II. 5-5 

Női Extraliga asztalitenisz-mérkőzés, Orosháza.

Győztesek: Tóth Edina 2, Csáki Rita és Horváth Lilla 1-1, valamint a Tóth – Csáki páros 1.

A bevezető páros mérkőzés során Tóth Edina és Csáki Rita ötjátszmás csatában nyert a Kethkuan Thamolwan – Imre Leila duó ellen. A folytatásban viszont a szekszárdi lányok sorozatban három győzelemmel átvették az irányítást. Ekkor Horváth Lilla feledtetve Korda elleni vereségét legyőzte Imre Leilát, majd Tóth Edina 3-3-ra egyenlített.

Pontmentés kimagasló teljesítménnyel (Fotó: Rajki Judit)
Párosban is remekeltek a lányok (Fotó: Rajki Judit)

A záró szakaszban Tóth Edina és Csáki Rita, illetve Kethkuan két győzelmével alakult ki a végeredmény – számolt be Bogdánffy Csaba, a PET-BAU ASE szakosztályvezetője.

Chikán István, a PET-BAU ASE edzője: – Az ősszel kikaptunk tőlük, most sikerült pontot szerezni. Ilyen szempontból bravúrt értünk el, de ma egy nyerhető meccsen zártunk döntetlennel.

Türei Ferenc, a Szekszárd AC II edzője: – Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, az Orosházával mindig szoros meccseket játszunk. Így volt most is, örülünk a pontszerzésnek, hiszen Imre Leila sérülten vállalta a játékot.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.