Érmeket szereztek Horvátországban is karatésaink

A szentesi Diákolimpia után egy héttel Zágrábban álltak tatamira az Orosházi Kyokushin Szabadidő Kör karatékái. A 14. Horvát Nyílt Bajnokságon 12 ország, mintegy 300 versenyzője vett részt. Az orosházi egyesület hatfős mini küldöttséggel képviseltette magát.

Shihan Zsiga Zsolt elmondta, tanítványai közül mindenki az első négybe került, ami egy ilyen rangos mezőnyben mindenképp figyelemre méltó. Egy aranyérmet sikerült szerezniük, Boros Ádám révén, aki a gyerek 3-as korcsoportban, 20 induló közül bizonyult legjobbnak. Egy ezüst született Szőke Tamás jóvoltából. “Szőke Totó” a döntőben nagy küzdelemben maradt alul ukrán ellenfelével szemben.

A csapat harmadik érmét – egy bronzot – Fábián Lara szerezte kata-ban. Ezen kívül három 4. helyezés fűződik még az orosháziak nevéhez: Benedek Attila és Benedek Zalán küzdelemben, Zsiga Bence pedig formagyakorlatban lett negyedik.

A mezőny erejét jól mutatja, hogy a felnőtt kata győztese, a 19-szeres Európa-bajnok Tóth Attila lett.

Várjuk az eredményeket Hágából az Európa Bajnokságról.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás