- hirdetés -

Tizenkettedik jótékonysági bálját tartotta az Eötvös iskola, idén a 300-at is átlépte a vendégek létszáma. Ahogy minden évben, idén is a tanulókra fordítja a bevételt a szervező szülői szervezet.

Az iskola pedagógusai, társszervezetek, partnerek képviselői, szülők és a legnagyobb diákok adták a vendégkört a szombaton tartott Eötvös-bálon a sportcsarnokban.

A Szülők Közössége minden évben a diákok jutalmazására, szakkörök működésének segítésére, a hagyományos iskolai rendezvények támogatására ezt a formát is kiaknázza. A jótékonysági bál mindig sok önzetlen segítség, sok ember összehangolt munkájának eredménye – egy bizonyos cél érdekében. Így volt ez az Eötvösben is, szülők, pedagógusok az intézményen belülről, és mintegy 60 támogató azon kívülről állt az ügy mellé. Az eredmény egy jó hangulatú este lett, sok családnak adva lehetőséget a fehér asztal melletti beszélgetésre, és a táncparketten való kikapcsolódásra, táncra.

A legfontosabb pillanatokat meg is örökítették a bálban Fotók: Kecskeméti Krisztina
A legfontosabb pillanatokat meg is örökítették a bálban (klikk a képre) Fotók: Kecskeméti Krisztina

A műsor keretében az iskola farsangi műsorából szemezgetve indiai táncot láthatott a vendégsereg, a Hamupipőke történetének báli jelenetét, valamint egy különleges zenei számot. A Kossuth Lajos Szakképző Iskolához kötődő Szó-Köz Kultúrzenekar és az iskola kórusa adott elő egy közös dalt, pedagógusok közreműködésével. A hivatalos részt zárásaként Bicsánszky József igazgató mondott pohárköszöntőt.

Az est zenei szolgáltatója Mihálka András volt, aki diszkózenével tartotta a táncparketten a táncos lábúakat, a vendéglátást a Diákélelmezés stábja vállalta. Éjfélkor a tombola adott izgalmat a nyerni vágyóknak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.